Waterdichte betonlook met grenzeloze mogelijkheden

Beal Mortex is een hoogwaardig product waarmee wij als specialist in exclusieve vloer- en wandafwerking custom made betonlook interieurdesigns realiseren. Niet alleen wanden en vloeren, ook zwembaden en wellnessruimten worden prachtig met een Beal Mortex afwerking. Bent u op zoek naar een Beal Mortex Utrecht specialist? Stucco Lusso creëert met de producten van Beal Mortex naadloos en perfect stucwerk met een luxe uitstraling in zo goed als elke gewenste kleur. Beal Mortex is veelzijdig toepasbaar en kan zowel binnen als buiten gebruikt worden als hoogwaardige, waterdichte afwerking voor:

  • Trappen
  • Vloeren
  • Wanden
  • Meubilair
  • Keukens
  • Badkamers
  • Zwembaden en wellness

Beal Mortex betonlook

Vloeren, wanden, keukens en badkamers in betonlook zijn trendy. Ze geven het interieur een stijlvolle, stoere en industriële uitstraling. Beal Mortex is in moderne, stijlvolle en industriële interieurs de ideale, waterdichte oplossing als alternatief op het klassieke beton. De millimeter dunne pleisterlaag is slijtvast, kan op elke ondergrond worden aangebracht en is leverbaar in zo goed als elke kleur.

All-in-one

Wilt u ook zo’n schitterende wand, vloer of een eyecatcher in uw interieur in betonlook, dan biedt Beal Mortex drie oplossingen in één. Beal Mortex heeft een mooie en decoratieve betonlook, is waterdicht en zeer slijtvast voor een lange levensduur. Beal Mortex is geschikt als pleisterwerk voor wanden, vloeren en trappen, maar ook voor aanrechtbladen en (buiten)tafels. Het hecht zo goed als op elke ondergrond. Bent u op zoek naar een wanden- en vloerenspecialist voor het aanbrengen van Beal Mortex in Utrecht e.o.? Stucco Lusso is dé specialist voor luxe wand- en vloerafwerking in de regio Utrecht.

Wat is Beal Mortex?

Beal is een ontwikkelaar, onder andere op het gebied van pleisterwerk. Het is de enige ontwikkelaar en fabrikant waarmee Mortex samenwerkt. Beal Mortex is strikt genomen een samenvoeging van namen, maar staat inmiddels voor veel meer dan dat. Beal Mortex staat bekend als zeer hoogwaardig pleistermateriaal. Beal ontwikkelde ruim 25 jaar geleden een minerale micro-mortel, met als hoofdbestanddeel natuurlijke kalk. Mortex ontwikkelt watervaste materialen. Beal Mortex staat daarmee voor hoogwaardige, watervaste pleister voor buiten en binnen. Beal Mortex is leverbaar als Béton Ciré (betonlook) of als Tadelakt (glanspleister op basis van kalk). Het kleurenpallet is eindeloos, waardoor Beal Mortex gebruikt kan worden voor heel veel woonstijlen.

De voordelen van Beal Mortex

Beal Mortex heeft een zeer hoge slijtvastheid. Het materiaal biedt zowel elasticiteit als hardheid en hecht op vrijwel elke ondergrond. Dankzij de ongeëvenaarde slijtageweerstand heeft Beal Mortex een zeer langdurig leven. En dat terwijl het materiaal zeer dun wordt aangebracht. Beal Mortex wordt naadloos aangebracht en is 100% waterdicht vanaf een dikte van 1 millimeter. Dit schitterende pleistermateriaal is zowel binnen als buiten toepasbaar als wand- en vloerafwerking. De veelzijdigheid zorgt voor een stijlvolle vloer- en wandafwerking die geschikt is voor elke ruimte, met name voor badkamers, (stoom)douches en keukens. Het resultaat is een trendy wand- en/of vloerafwerking. Beal Mortex is geschikt als vloerafwerking in combinatie met vloerverwarming.

Offerte Beal Mortex Utrecht

Stucco Lusso is specialist in luxe wandafwerkingen en werkt zowel in Nederland als daarbuiten. Geïnteresseerd in Beal Mortex in Utrecht? Vraag vandaag nog informatie of een vrijblijvende offerte aan. Mail ons eenvoudig onder vermelding van ‘Beal Mortex Utrecht’ voor alle informatie. Of bel met +31 (0)6 14 34 05 15.

Beal mortex Utrecht

Beal Mortex Utrecht


Beton Cire Amsterdam - Beal mortex Utrecht - Microtopping Rotterdam - Beton look Utrecht - Lederen wandbekleding Amsterdam
Beal Mortex Utrecht Beal Mortex Utrecht Beal Mortex Utrecht