Voor een stijlvol, modern interieur

Beton Ciré is beton stucwerk met het zeer aansprekende uiterlijk van gewaxt en gepolijst beton. Beton Ciré wordt naadloos aangebracht, is watervast en schokbestendig. Dit maakt Beton Ciré breed toepasbaar. Met Beton Ciré krijgen wanden, vloeren, keukens, badkamers en zelfs meubelstukken een trendy, minimalistische industriële uitstraling. Bent u op zoek naar een vakman voor het aanbrengen van Beton Ciré in Amsterdam e.o.? Stucco Lusso is dé specialist voor luxe wand- en vloerafwerking in de regio Amsterdam.

Wat is Beton Ciré?

Béton Ciré is Frans voor ‘gewaxt beton’. Beton Ciré is een innovatief en speciaal soort fijne pleister op cementbasis met een beton uitstraling. Beton Ciré wordt ook wel als betonsmeedwerk of betonlook aangeduid. Wat de naam al doet vermoeden is het een Franse vinding. Het materiaal wordt dun en naadloos aangebracht en is na de droogtijd schokvast en waterdicht.

Beton Ciré heeft de looks van beton, maar is lichter en 100% waterdicht. Dit komt omdat er kunsthars in het materiaal is verwerkt. Beton Ciré is verkrijgbaar in bijna alle kleuren. Omdat Beton Ciré waterdicht is, is het zeer geschikt als wand- en vloerafwerking voor badkamers en keukens. Ook aanrechtbladen van Beton Ciré zijn als prijsgunstig alternatief voor massief beton erg populair.

De voordelen van Beton Ciré

Beton Ciré is waterdicht en naadloos. Het materiaal wordt dun aangebracht en is toepasbaar op verschillende soorten ondergronden. Dit maakt Beton Ciré geschikt voor diverse toepassingen en ruimten. Eenmaal droog heeft het de look and feel van echt beton. De dunne aanbrenglagen vragen om een perfecte ondergrond. Beton Ciré laat zich hierdoor niet zo eenvoudig verwerken door de doe-het-zelver. Een mooi, strak en naadloos resultaat wordt bereikt door de professional.

Specialist in exclusieve wand- en vloerafwerking

Bent u op zoek naar een bijzondere wandafwerking? Stucco Lusso is specialist in luxe wandafwerkingen. Van bijzondere pleisters, verven, ecologische bouwmaterialen tot leder. Exclusieve betonlooks, houtlooks en tadelakteffect, wandpanelen en op verzoek ook custom made wandafwerkingen. Onze mooie wanden en vloeren ontstaan op basis van onze jarenlange ervaring als wanden- en vloerenspecialist. We werken met materialen van de hoogste kwaliteit, waardoor, in samenwerking met ons vakmanschap, exclusieve wand- en vloerafwerking ontstaat.

Offerte Beton Ciré Amsterdam

Geïnteresseerd in Beton Ciré? Vraag vandaag nog informatie of een vrijblijvende offerte aan. Mail ons eenvoudig onder vermelding van ‘Beton Ciré Amsterdam’ voor alle informatie. Of bel met +31 (0)6 14 34 05 15.

Beton Cire Amsterdam

Beton Cire Amsterdam


Beton Cire Amsterdam - Beal mortex Utrecht - Microtopping Rotterdam - Beton look Utrecht - Lederen wandbekleding Amsterdam
Beton Cire Amsterdam Beton Cire Amsterdam Beton Cire Amsterdam