Betonlook Utrecht? Een eigentijdse woonstijl met naadloze mogelijkheden

Interieurs in betonlook passen helemaal binnen het huidige tijdsbeeld. Met een stijlvolle betonlook creëer je sfeer die industrieel en minimalistisch aandoet en gelijktijdig warmte en luxe uitstraalt. Wij zijn gespecialiseerd in naadloze, exclusieve wand- en vloerafwerkingen. Bent u op zoek naar een specialistisch stucbedrijf dat een perfecte betonlook creëert binnen uw woning of zakelijke pand in Utrecht? Om zo’n mooie betonlook te creëren bieden wij een aantal opties:

  • Betonlook Utrecht Beton Ciré
  • Betonlook Utrecht Beal Mortex
  • Betonlook Utrecht Microtopping

Welk betonlook kiest u?

Beton Ciré is een fijne pleister op cementbasis en kunsthars. Beal Mortex is een hoogwaardige, watervaste pleister voor buiten en binnen. Beal Mortex is leverbaar als Béton Ciré (betonlook) of als Tadelakt (glanspleister op basis van kalk). Microtopping is gemaakt van diverse water gedragen polymeren en natuurlijke ingrediënten op basis van cement. Zowel Beton Ciré, Beal Mortex als Microtopping zijn in zo goed als alle kleuren leverbaar en worden in een zeer dunne laag van slechts enkele millimeters aangebracht. Dit doen we naadloos zodat er een zeer stak geheel ontstaat. Het materiaal is toepasbaar op zo goed als elke ondergrond. Wilt u een betonlook vloer en heeft u vloerverwarming? Dit gaat heel goed samen. Na de droogtijd is dit, welke betonlook vloer u ook kiest, zeer slijtvast, onderhoudsvriendelijk, 100% waterdicht en beschikt over elasticiteit waardoor de betonlook vloer in combinatie met vloerverwarming geen enkel probleem is.

Kies uw stijl

Moet betonlook altijd grijs zijn? Hoewel helemaal van nu, is het zeker niet nodig om altijd voor grijs te kiezen als u betonlook wenst. Door te variëren met veegtechniek, materialen en kleuren is zo goed als elke betonlook mogelijk. Aan de hand van uw wensen kunnen we u diverse voorbeelden laten zien zodat u een goed beeld krijgt van het eindresultaat.

Offerte betonlook Utrecht

Juist omdat betonlook in een zeer dunne laag wordt aangebracht en de ondergrond perfect glad moet zijn voor een mooi resultaat, is een mooie, egale en naadloze wand- en vloerafwerking werk voor de vakman. Stucco Lusso is specialist in luxe wandafwerkingen en werkt zowel in Nederland als daarbuiten. Geïnteresseerd in een betonlook wand- of vloerafwerking in Utrecht? Vraag vandaag nog informatie of een vrijblijvende offerte aan. Mail ons eenvoudig onder vermelding van ‘Beton look Utrecht’ voor alle informatie. Of bel met +31 (0)6 14 34 05 15.

Betonlook Utrecht

Betonlook Utrecht


Beton Cire Amsterdam - Beal mortex Utrecht - Microtopping Rotterdam - Beton look Utrecht - Lederen wandbekleding Amsterdam
Betonlook Utrecht Betonlook Utrecht Betonlook Utrecht