Lederen wandbekleding… Sensationeel en sensueel

Wandbekleding om te strelen… Het toepassen van leder, op de vloer of wand, geeft het interieur een chique en tegelijkertijd stoer karakter. Voor het creëren van prachtige lederen wandbekleding gebruiken wij de 100% natuurlijk buffel lederen wandtegels van Alphenberg. Hiermee krijgen vloeren, wanden, plafonds, tafels, kasten en haarden een zeer exclusief karakter voor een persoonlijk interieur.

  • Lederen wandbekleding Amsterdam voor een persoonlijk interieur
  • Lederen wandbekleding Amsterdam zakelijk en horeca
  • Lederen wandbekleding Amsterdam projectinrichting

Lederen wandbekleding

Lederen wandbekleding is stijlvol, exclusief en absoluut onderscheidend. Leer geeft de wand of muur een sfeerbepalende uitstraling die met geen ander natuurlijk materiaal te vergelijken is. Een lederen wand is een lust voor het oog. Stoer en chique en tijdloos. Leer is geluiddempend en met haar grote aantrekkingskracht om een lederen muur aan te raken zou je lederen wandbekleding sensationeel en sensueel kunnen noemen. Alphenberg levert lederen wanden in veel verschillende kleuren. Ook maatwerk is mogelijk. U maakt de keuze, wij zorgen ervoor dat wanden veranderen in ware eyecatcher.

Met lederen wandbekleding heeft u als ontwerper van uw woning of zakelijk object een nieuwe, spannende mogelijkheid om exclusieve wanden te creëren. Lederen wanden zijn prachtig om te zien. Ze creëren rust in de ruimte en zorgen gelijktijdig voor een zeer luxueuze uitstraling.

Wandbekleding lederen tegels

Stucco Lusso is gespecialiseerd in het creëren van exclusieve wand- en vloerafwerking. Van alle verschillende soorten bekledingsmaterialen voor wanden, onderscheiden lederen wandtegels zich door zachtheid, flexibiliteit, luxe en originaliteit. Met de lederen tegels van Alphenberg ontstaan luxueuze, zachte en tastbare wanden met een unieke uitstraling. Lederen wanden zijn te creëren in zo goed als elke kleur en in elke gewenste maat. Ook maatwerk in patroon of reliëf is mogelijk. U kunt ervoor kiezen één deel van de wand te accentueren met lederen tegels, maar ook voor een groter oppervlak. Wilt u de luxe uitstraling van een lederen wand ervaren? Dan vertellen wij u graag meer over de lederen wandtegels van Alphenberg en de vele toepassingen waarvoor deze bijzondere wandbekleding zich leent. De lederen wand van uw keus is voorzien van een speciale vuil- en vochtwerende coating en wordt door ons perfect aangebracht.

Offerte lederen wandbekleding Amsterdam

Leer in uw interieur zorgt voor een rijk, warm en exclusief gevoel. Buffelleder is oorspronkelijk een relatief gladde ledersoort. In haar atelier bewerkt Alphenberg het gladde leer tot leder met verschillende soorten reliëf. Een speciale bewerking zorgt voor de bijzondere glans en rijke uitstraling van Alphenberg leer. Wij werken als specialist in luxe wandafwerkingen samen met architecten, ondernemers en particulieren opdrachtgevers. Wilt u lederen wandbekleding laten aanbrengen in Amsterdam? Vraag dan vandaag nog informatie of een vrijblijvende offerte aan. Mail ons eenvoudig onder vermelding van ‘Lederen wandbekleding Amsterdam’ voor alle informatie, of bel met +31 (0)6 14 34 05 15.

Lederen wandbekleding Amsterdam

Lederen wandbekleding Amsterdamt


Beton Cire Amsterdam - Beal mortex Utrecht - Microtopping Rotterdam - Beton look Utrecht - Lederen wandbekleding Amsterdam
Lederen wandbekleding Amsterdamt Lederen wandbekleding Amsterdam Lederen wandbekleding Amsterdam