Perfect gladde muur- en vloerafwerking met een rustieke uitstraling

Microtopping is een prachtige gladde afwerking voor muren, vloeren en meubels. Door Microtopping aan te brengen met verschil in kleuren en vegen ontstaat een unieke afwerking. Microtopping geeft het interieur een trendy betonlook, is op alle ondergronden toe te passen, is waterdicht en zeer slijtvast. Microtopping past perfect bij een modern, minimalistisch of industrieel interieur. Gaat u verbouwen of nieuw bouwen en zoekt u een specialist voor Microtopping in Rotterdam? Stucco Lusso creëert met de producten van Beal Mortex naadloos en perfect stucwerk, met een luxe uitstraling in zo goed als elke gewenste kleur.

Microtopping Rotterdam voor thuis, zaak en horeca

Microtopping is een ideale basis voor muren en vloeren en kan zelfs gebruikt worden om meubelstukken een eigentijds karakter mee te geven. Wat maakt Microtopping zo bijzonder? Microtopping wordt dun, 3 tot 4 millimeter dun op de onderlaag aangebracht. Dit kan zo goed als elk materiaal zijn, wat Microtopping geschikt maakt voor heel veel doeleinden. Na de droogtijd is Microtopping waterdicht en super slijtvast. Je kunt het gebruiken in de keuken, de huiskamer en zelfs de badkamer. Vanwege de hoge slijtvastheid is Microtopping ook zeer geschikt voor intensief gebruik zoals binnen de horeca, openbare gebouwen en de zakelijke omgeving.

Wat is Microtopping precies?

Microtopping is een betoncoating die naadloos wordt aangebracht. Het aanbrengen van Microtopping valt onder stucwerk. Het materiaal waarmee we bij Microtopping werken is gemaakt van diverse water gedragen polymeren en natuurlijke ingrediënten op basis van cement. Door toevoeging van kleurpigmenten en dankzij keuze uit verschillende effecten zoals betonlook, glans of een ‘wolk-effect’ ontstaat een zeer sterke, karaktervolle basis voor een persoonlijk interieur.

Persoonlijk en karaktervol

Microtopping is een laag van slechts enkele millimeters dik, het is zeer slijtvast, onderhoudsvriendelijk en - als groot voordeel - het materiaal is waterdicht. Microtopping is dé perfecte, moderne en stijlvolle afwerking voor keukens en badkamers, wand- en vloerafwerking en als decoratieve afwerklaag voor meubels. Zo goed als elk creatief idee op het gebied van naadloze wand- en vloerafwerking is mogelijk.

Offerte Microtopping Rotterdam

Naadloze wand- en vloerafwerking is werk voor de vakman. Dit geldt in het bijzonder bij een dunne afwerklaag zoals bij Microtopping. Stucco Lusso is specialist in luxe wandafwerkingen en werkt zowel in Nederland als daarbuiten. Geïnteresseerd in Microtopping in Rotterdam? Vraag vandaag nog informatie of een vrijblijvende offerte aan. Mail ons eenvoudig onder vermelding van ‘Microtopping Rotterdam’ voor alle informatie. Of bel met +31 (0)6 14 34 05 15.

 

 

Microtopping Rotterdam

Microtopping Rotterdam


Beton Cire Amsterdam - Beal mortex Utrecht - Microtopping Rotterdam - Beton look Utrecht - Lederen wandbekleding Amsterdam
Microtopping Rotterdam Microtopping Rotterdam Microtopping Rotterdam